Cím: 8542 Vaszar, Fő utca 9. Tel/Fax: 06-89/355-010 E-mail: vaszar@papaitk.hu OM azonosító: 37100

Ihász Gábor Általános Iskola

A 2019/2020-as tanév első félévében is számos olyan eszközzel és lehetőséggel gazdagodtunk, melyek intézményünk gondtalan és biztonságos működését szolgálták, hozzájárultak iskolánk jó hírnevének eredményes megtartásához, a magas színvonalú szakmai munka folyamatos megvalósulásához.
Fenntartónknak köszönhetően gyermekeink új, elektromos zongorán is gyakorolhatnak, illetve ének óráinkat, műsorainkat is gazdagítja az értékes eszköz. Ezen túlmenően citeráink újrahangolását, felújítását is teljes mértékben finanszírozta a Pápai Tankerületi Központ, így népszerű szakkörünk továbbra is sikeresen működhet, a községi és környékbeli kulturális és hagyományőrző rendezvényeken tovább öregbítve iskolánk jó hírét.
Decemberben könyvtári állományunk bővítésére mintegy 200 000 Ft értékben, eszközbeszerzésre 500 000 Ft értékben volt lehetőségünk, szintén Fenntartónk jóvoltából.
2020. 02. 04-én, intézményvezetői értekezlet keretében LEGO Mindstorms robotot, Epson projektort és egy nagy értékű, fejlesztő társasjátékokat tartalmazó csomagot vehetett át Polhammerné Frend Adrienn intézményvezető asszony.
A Pápai Tankerületi Központ intézményünk zavartalan és sikeres működéséhez nyújtott folyamatos, kiemelkedő mértékű anyagi és eszmei támogatását ezúton is tisztelettel köszönjük!

 

www.papa-ma.hu cikke itt található